Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αδιανόητο: Μεξικάνος οπαδός κατέστρεψε την τηλεόραση του με μαχαίρι μετά τον αποκλεισμό της χώρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Αδιανόητο: Μεξικάνος οπαδός κατέστρεψε την τηλεόραση του με μαχαίρι μετά τον αποκλεισμό της χώρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ένας οπαδός του Μεξικό έχασε τον έλεγχο μετά τον αποκλεισμό της χώρας από την συνέχεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου με αποτέλεσμα να πάρει ένα μαχαίρι και να κάνει κομματάκια την τηλεόραση του.

Το Μεξικό αποκλείστηκε για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια από την νοκ αουτ φάση του Μουντιάλ παρά την νίκη με 2-1 απέναντι στην Σαουδική Αραβία και κάποιοι φαίνεται πως δεν το πήραν και τόσο ψύχραιμα.

Ένας Μεξικάνος οπαδός συγκεκριμένα αδυνατώντας να πιστέψει την αποτυχία της χώρας του έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε στην τηλεόραση του.

Πρώτα χτύπησε την τηλεόραση με μπουνιές ενώ στην συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι και την έκανε κομματάκια.

Στο μεταξύ ενας Ιρανός πολίτης σκοτώθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας ενώ πανηγύριζε την… ήττα της εθνικής ομάδας της χώρας του από τις Ηνωμένες Πολιτείες (1-0) στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως αποκάλυψε η οργάνωση Iran Human Rights (IHR) (Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Ιράν), που εδρεύει στο Όσλο.

Ο 27χρονος Μεχράν Σαμάκ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε κορνάροντας το αυτοκίνητό του στην πόλη Μπαντάρ Ανζάλι στα παράλια της Κασπίας Θάλασσας, βορειοδυτικά της Τεχεράνης, σύμφωνα με την εν λόγω οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024