Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αντίδραση του Βλάχοβιτς για το ερωτικό «σκάνδαλο» που εμπλέκεται

Η αντίδραση του Βλάχοβιτς για το ερωτικό «σκάνδαλο» που εμπλέκεται

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς διέψευσε και χαρακτήρισε «γελοίες» τις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με την γυναίκα συμπαίκτη του στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της Σερβίας με την Ελβετία.

Σάλος έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ώρα με το ερωτικό «σκάνδαλο» που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Συγκεκριμένα φήμες θέλουν τον επιθετικό της Γιουβέντους να έχει σχέση με την γυναίκα  συμπαίκτη του στην Εθνική Σερβίας, Πρέντραγκ Ράικοβιτς.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα μάλιστα θεωρούν πως και ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του παίκτη στο Μουντιάλ στο Κατάρ εκεί οφείλεται.

Ο Βλάχοβιτς θέλησε να πάρει θέση για όλα αυτά στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα των Σέρβων με την Ελβετία για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα είπε:

«Λυπάμαι που πρέπει να ξεκινήσω έτσι μία συνέντευξη Τύπου για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ό,τι γράφετε και διαβάζετε για μένα δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε γιατί είναι παράλογο. Γράφονται από ανθρώπους που βαριούνται και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους. Η βασική τους δουλειά αυτή τη στιγμή είναι να κάνουν κακό στην εθνική. Εμείς είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ

Αυτές οι ιστορίες είναι γελοίες. Θέλω απλώς να προστατεύσω το όνομά μου και την ακεραιότητά μου, οπότε θα κινηθώ νομικά αν χρειαστεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. ‘Ηλπιζα ότι ο κόσμος θα υποστήριζε την ομάδα πριν από έναν τόσο σημαντικό αγώνα, αλλά αντ’ αυτού είμαστε αναγκασμένοι να μιλάμε για πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Πρόκειται για άτομα με κενά βιογραφικά που δεν πέτυχαν τίποτα, αλλά ούτε αυτό θα το πετύχουν. Πάντα ήταν μικροί άνθρωποι και το αποδεικνύουν μέρα με τη μέρα».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024