Έπεσε η αυλαία για τον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ 2022, με τη Γαλλία και την Αυστραλία να προκρίνονται στους «16».
Οι μπλε τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο παρά την ήττα από την Τυνησία, ενώ οι «σόκερους» νίκησαν τη Δανία και πέρασαν στον επόμενο γύρο ως δεύτεροι.
Η τελική βαθμολογία:
Πλέον η Αυστραλία μπορεί αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση μια εκ των Πολωνία, Αργεντινή και Σαουδική Αραβία), ενώ από την μεριά της η Γαλλία με μια εκ των τριών παραπάνω, αλλά και το Μεξικό.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.