Η Πορτογαλία μπήκε με το δεξί στο Μουντιάλ, αλλά οι περισσότεροι συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπρούνο Φερνάντες έστειλε το δικό του μήνυμα, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν να ασκούν κριτική στον Ρονάλντο, καθώς έτσι, δίνει τον καλύτερό του εαυτό.
«Πιστεύω ότι του αρέσει να δουλεύει κάτω από την αυστηρή κριτική όλων, οπότε προσεύχομαι να συνεχίσετε όλοι σας γιατί δίνει τον καλύτερό του εαυτό όταν το κάνετε αυτό.
Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίξω μαζί του στην Εθνική ομάδα και σε συλλογικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι το απίστευτο. Θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του στην Εθνική ομάδα και για μένα το σημαντικότερο είναι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η Πορτογαλία στο τουρνουά.
Αν το κάνουμε αυτό ο Κριστιάνο θα είναι χαρούμενος, το ίδιο θα είμαι και εγώ όπως και όλοι στην Πορτογαλία θα είναι χαρούμενοι για εμάς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).