Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μουντιάλ 2022: Ποια απαγόρευση; Με την μπύρα του στην εξέδρα

Μουντιάλ 2022: Ποια απαγόρευση; Με την μπύρα του στην εξέδρα

Τι κι αν οι αρχές στο Κατάρ απαγόρευσαν την πώληση αλκοόλ εντός των γηπέδων και περιμετρικά των αθλητικών εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Μουντιάλ; Κάποιοι φίλαθλοι έχουν βρει τον τρόπο να απολαύσουν την μπύρα τους στις κερκίδες.

Με τους διεθνείς να αναμετρώνται στο Ουρουγουάη – Νότια Κορέα για το Μουντιάλ, ορισμένοι φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα, ο οποίος έληξε ισόπαλος, απολαμβάνοντας την μπύρα τους.

Η κάμερα συνέλαβε οπαδό της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης να κρατά την μπύρα του, χαμογελώντας πιθανότατα σε κάποιον φίλο με τον οποίο βρέθηκαν μαζί στις εξέδρες του σταδίου. Το πιο πιθανό σενάριο φυσικά να πρόκειται για μπύρα χωρίς αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο ποσό που προσφέρει η Αλ Νασρ στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Φυσικά και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. «Επ, επ, δεν απαγορεύτηκε; #Mundial2022» σχολίασε χρήστης του Twitter, ο οποίος ανέβασε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό του.

Μουντιάλ 2022: Η «απαγορευμένη» μπύρα

Ήταν δύο 24ωρα πριν από τη σέντρα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που η Παγκόσμια Ομοσπονδία επιβεβαίωσε την είδηση που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στους φιλάθλους, αλλά και στους χορηγούς της FIFA.

Οι αρχές της αραβικής χώρας αποφάσισαν την απαγόρευση πώλησης μπίρας και άλλων αλκοολούχων ποτών στους φιλάθλους που θα βρίσκονται στα γήπεδα, κατά την ώρα διεξαγωγής των αγώνων, πριν την έναρξή τους αλλά και μετά την λήξη τους.

Είχε μάλιστα ανακοινωθεί ότι απαγορεύεται στους επισκέπτες να μεταφέρουν αλκοόλ στο Κατάρ, ακόμη και από τα αφορολόγητα του αεροδρομίου. Οι φίλαθλοι μάλιστα δεν μπορούν να ψωνίσουν αλκοολούχα ποτά ούτε στο μοναδικό κατάστημα ποτών της χώρας, στα περίχωρα της Ντόχα, όπου ξένοι κάτοικοι με άδειες μπορούν να αγοράσουν για οικιακή κατανάλωση.

Το φετινό Μουντιάλ είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί σε μουσουλμανική χώρα με αυστηρούς ελέγχους στο αλκοόλ. Αυτομάτως προκύπτουν μοναδικές προκλήσεις για τους διοργανωτές. Άλλωστε αποτελεί μια εκδήλωση που συχνά συνδέεται με τους λάτρεις της μπύρας και χορηγείται από παγκόσμιες μάρκες αλκοολούχων ποτών.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024