Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ουί Τζο Χουάνγκ έχασε την ευκαιρία του Μουντιάλ

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ έχασε την ευκαιρία του Μουντιάλ

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ είχε μια μοναδική ευκαιρία να σκοράρει για τη Νότια Κορέα κόντρα στην Ουρουγουάη, όμως έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια από πλεονεκτική θέση.

Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Ουρουγουάη στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τον Πάολο Μπέντο να έχει στο αρχικό της σχήμα τόσο τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ όσο και τον Ουί Τζο Χουάνγκ, που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός των Νοτιοκορεατών μάλιστα είχε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση με τη σελέστε, όμως κατάφερε να αστοχήσει από πολύ πλεονεκτική θέση.

Συγκεκριμένα, στο 34ο λεπτό του ματς και ενώ η Κορέα πίεζε την Ουρουγουάη, ο Ουί Τζο βρέθηκε πιο μπροστά από το ύψος του πέναλτι, πήρε την μπάλα από συρτή σέντρα από τα δεξιά όπως επιτίθεται η ομάδα του Μπέντο, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ροκέτ.

Αυτή η ευκαιρία ήταν η καλύτερη στο ματς μέχρι εκείνο το σημείο και αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες χαμένες σε αυτή την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ που διεξάγεται στο Κατάρ.

Δείτε τη μοναδική ευκαιρία του Ουί Τζο:

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024