Δείτε ζωντανά την εκδήλωση για την «Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών»
Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Στην εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών» μιλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.
Στην εκδήλωση που παρουσιάζει η Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, θα προβληθούν βίντεο του Υπουργείου Προστασίας Πολίτη και του του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με θύματα βίας και παιδιά και θα μιλήσουν:
– Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα
– Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης
– Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος
– Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας
Δείτε live:
Για τις κυβερνητικές πολιτικές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών μέσα από τις εμπειρίες των ανθρώπων του πεδίου θα μιλήσουν:
ένας εκπαιδευτικός, η Δ/ντρια ΓΕΛ, ένας αστυνομικός από τα Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, ένα στέλεχος από το Συμβουλευτικό Κέντρο Αθήνας της ΓΓΔΟΠΙΦ, ένα στέλεχος από τη Γραμμή 15900 (ΓΓΔΟΠΙΦ), ο Γιατρός/ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.
Για τη συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα στην ενίσχυση των πολιτικών κατά της βίας και για την τεχνολογία στη διάθεση του κράτους για την προστασία των γυναικών θα μιλήσει ο Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ιδρύματος Vodafone για το PanicButton.
Για τις καλές πρακτικές εφαρμογής πολιτικών ισότητας και καταπολέμησης της βίας στο χώρο της εργασίας θα μιλήσει ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
- Αυστραλία: Το «πείραμα» της απαγόρευσης των social media κυλάει ομαλά, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα
- Ένας στους τρεις Έλληνες καταστρέφεται οικονομικά αναζητώντας περίθαλψη
- Ρωσία: Αγωγή ετοιμάζει η Κεντρική Ρωσική Τράπεζα στο Βέλγιο για τα «παγωμένα» κεφάλαια
- Ουκρανία: «Ζελένσκι και Τζόνσον υπεξαίρεσαν 60 εκατομμύρια δολάρια από κονδύλια του ΟΗΕ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442