«Λαβωμένος» θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός την Βίρτους Μπολόνια.
Οι πράσινοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Μάριους Γκρίγκονις, καθώς ο παίκτης δεν έχει ξεπεράσει την οσφυαλγία που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Φενέρ. Παράλληλα αμφίβολος για τον επερχόμενο αγώνα είναι και ο Παναγιωτής Καλαϊτζάκης λόγω ενοχλήσεων στην μέση.
Ο Έλληνας παίκτης δεν προπονήθηκε την Τρίτη και η συμμετοχή του θα κριθεί την Τετάρτη, την ημέρα του αγώνα.
Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν και από το απέναντι στρατόπεδο. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ιταλική ομάδα θα έρθει στο ΟΑΚΑ χωρίς τους τραυματίες Σέμι Οτζελέγε και Τόκο Σενγκέλια.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.