Παράλληλα, ο Ελληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα «κλειδιά» για να πάρει το ροζ φύλλο του αγώνα ο Ολυμπιακός.
«Τα δύο combo γκαρντ που παίζουν στην περιφέρεια, ο Μπράουν και ο Μπόλντγουιν παίρνουν μεγάλο μέρος των αποφάσεων στο παιχνίδι και φυσικά του σκορ και θα είναι καθοριστικό να παίξουμε καλή άμυνα πάνω τους», ανέφερε πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Τελ Αβίβ ο προπονητής των Πειραιωτών.
«Προφανώς αναλύσαμε τον τρόπο που παίζουν, χρησιμοποιούν κάποιες ματς-απ ζώνες, στην ουσία είναι man to man με αλλαγές η άμυνά τους. Έχουμε ένα πλάνο και ελπίζουμε να πάει καλά. Πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα. Πιέζουν πάρα πολύ και τις εισαγωγικές πάσες, για αυτό πολλές φορές κλέβουν τη μπάλα και με τους ψηλούς και ανοίγουν το παιχνίδι στο transition», πρόσθεσε και κατέληξε:
«Είναι μια ομάδα που πάει με δύναμη στο επιθετικό ριμπάουντ και αρκέσκεται να παίζει και δύο αθλητικά πεντάρια στην 5άδα, τον Πόιθρες και τον Νίμπο. Γενικά πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα, να εκτελέσουμε με υπομονή, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, να πάρουμε καλές αποφάσεις και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν το κάνουμε, έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in