Ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν πως δύο αγγλικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Εντέν Αζάρ.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα λοιπόν, Νιούκαστλ και Άστον Βίλα εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν την κίνησή τους τον Ιανουάριο για την απόκτηση του έμπειρου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.
Για να συναινέσει βεβαίως η «Βασίλισσα» να παραχωρήσει τον Αζάρ ζητάει ένα ποσό γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ, με τη Νιούκαστλ να είναι διατεθειμένη να δώσει αυτά τα χρήματα καθώς μεγάλος της στόχος αποτελεί η έξοδος στο Champions League.
Η Άστον Βίλα, από την άλλη πλευρά, εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του Αζάρ, με οψιόν αγοράς, όπως είχε κάνει και για την μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.