Ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν πως δύο αγγλικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Εντέν Αζάρ.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα λοιπόν, Νιούκαστλ και Άστον Βίλα εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν την κίνησή τους τον Ιανουάριο για την απόκτηση του έμπειρου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.
Για να συναινέσει βεβαίως η «Βασίλισσα» να παραχωρήσει τον Αζάρ ζητάει ένα ποσό γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ, με τη Νιούκαστλ να είναι διατεθειμένη να δώσει αυτά τα χρήματα καθώς μεγάλος της στόχος αποτελεί η έξοδος στο Champions League.
Η Άστον Βίλα, από την άλλη πλευρά, εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του Αζάρ, με οψιόν αγοράς, όπως είχε κάνει και για την μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.