Η Βαλένθια θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακόστο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική της Euroleague(4/11), έχοντας δύο απουσίες στο αγωνιστικό κομμάτι.
Συγκεκριμένα, οι Σαμ Βαν Ρόσομ και Χασιέλ Ριβέρο, εξακολουθούν να μην βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή των Ισπανών, Άλεξ Μουμπρού.
Η αποστολή της Βαλένθια μετά την αναμέτρηση στο Φάληρο, θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα και θα αποχωρήσει το Σάββατο, για να ετοιμαστεί για των αγώνα με την Μπρογκάν την Κυριακή.
Οι «νυχτερίδες» βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, με ρεκόρ 3-3, ενώ στη Liga Endesa προέρχονται από την εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα με 80-92.
Υπενθυμίζουμε πως με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής εμφανίστηκε και για τον Ολυμπιακό, με τον Μιχάλη Λούντζη να έχει υποστεί διάστρεμμα και να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.