Η ιστοσελίδα «BasketNews» προσπάθησε να συγκεντρώσει πόσα χρήματα λαμβάνουν οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Euroleague ετοιμάζοντας το σχετικό Top-17 όπου τους παρουσιάζει.
Η κορυφή ανήκει φυσικά στον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος από τότε που επέστρεψε στην Ευρώπη λαμβάνει σταθερά τα περισσότερα χρήματα από όλους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πλέον έχει δεχθεί και μείωση. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός λαμβάνει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.
Η πρώτη τριάδα κλείνει με τους δύο ηγέτες της Αναντολού Έφες, Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν, με τον Σέρβο να βγάζει 3,3 εκατομμύρια ευρώ και τον Αμερικανό ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια! Παράλληλα, υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση, με τον Κώστα Σλούκα να λαμβάνει περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.