Η ιστοσελίδα «BasketNews» προσπάθησε να συγκεντρώσει πόσα χρήματα λαμβάνουν οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Euroleague ετοιμάζοντας το σχετικό Top-17 όπου τους παρουσιάζει.
Η κορυφή ανήκει φυσικά στον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος από τότε που επέστρεψε στην Ευρώπη λαμβάνει σταθερά τα περισσότερα χρήματα από όλους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πλέον έχει δεχθεί και μείωση. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός λαμβάνει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ.
Η πρώτη τριάδα κλείνει με τους δύο ηγέτες της Αναντολού Έφες, Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν, με τον Σέρβο να βγάζει 3,3 εκατομμύρια ευρώ και τον Αμερικανό ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια! Παράλληλα, υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση, με τον Κώστα Σλούκα να λαμβάνει περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό.
Παρέα όχι με μία, όχι με δύο, αλλά με τρεις νεαρές Βραζιλιάνες απήλαυσε ο Κάρλο Αντσελότι τις εορταστικές εκδηλώσεις του καρναβαλιού στο Ρίο και τα social media... ξεσαλώνουν!
LIVE: Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Όλα πήγαν καλά στο τέταρτο χειρουργείο της Λίντσεϊ Βον, η οποία ενημέρωσε σχετικά με μια ακόμη ανάρτησή της, με την οποία μάλιστα καλεί τον κόσμο να «μην λυπάται» για ό,τι περνάει και παράλληλα σημειώνει πως «ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στην κορυφή του βουνού»!