Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο Στέβαν Γέλοβιτς εξαιτίας του οποίου έφυγε από τη ζωή στις 5 Δεκεμβρίου 2021, η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να δώσει το όνομά του στο γυμναστήριο του κλειστού των Άνω Λιοσίων, όπου βρισκόταν ο Σέρβος παίκτης, όταν κατέρρευσε προκαλώντας σοκ στους συμπαίκτες του στην Ένωση στις 14 Νοεμβρίου 2021.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ BC κατά τη συνεδρίαση της 7ης Σεπτεμβρίου 2022, ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης στον αδικοχαμένο αθλητή, αποφάσισε την ονοματοδοσία τού – υπό ανακαίνιση – γυμναστηρίου του ΣΠΙΤΙΟΥ μας, στις εγκαταστάσεις των Άνω Λιοσίων. Σε σεμνή τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Οlympic Ηall, η αίθουσα γυμναστηρίου πρόκειται να βαφτιστεί «ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ STEVAN JELOVAC»,» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.
«Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από το χαμό του Στέβαν Γέλοβατς.
-14 Νοεμβρίου 2021, στο γυμναστήριο του Σπιτιού μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Το εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη ο αθλητής μας, προκαλώντας σοκ στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, αλλά και σε ολόκληρη την αθλητική κοινότητα.
-5 Δεκεμβρίου 2021, το Γελαστό Παιδί της «Βασίλισσάς» μας, ο Στέβαν Γέλοβατς, κι αφού προηγουμένως πάλεψε γενναία με τον τρισκατάρατο, έγινε άγγελος στους ουρανούς.
«Πολυπαθής και αόρατος πετά κάπου εδώ γύρω».
Για να μας συντροφεύει. Ειδικά στα δύσκολα.
Ο πόνος βεβαίως ανείπωτος και διαρκής.
Η φανέλα του με το «13» απεσύρθη μεν, και υψώθηκε δίπλα στα «Άγια των Αγίων» μας από τις 14 Δεκεμβρίου 2021, αλλά ο Στέβαν είναι πάντα ΠΑΡΩΝ και (ΘΑ) παίζει, (ΘΑ) αγωνίζεται πάντα μαζί μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ BC κατά τη συνεδρίαση της 7ης Σεπτεμβρίου 2022, ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης στον αδικοχαμένο αθλητή, αποφάσισε την ονοματοδοσία τού – υπό ανακαίνιση – γυμναστηρίου του ΣΠΙΤΙΟΥ μας, στις εγκαταστάσεις των Άνω Λιοσίων. Σε σεμνή τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Οlympic Ηall, η αίθουσα γυμναστηρίου πρόκειται να βαφτιστεί «ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ STEVAN JELOVAC».
Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με λεπτομέρειες, που αφορούν στην ιδιαίτερη – για την οικογένεια της «Βασίλισσας» – εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων».
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Ο Γάλλος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμμετείχε στην προπόνηση μετά από δυο μήνες, περίπου, ενώ θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή του σαββατιάτικου ματς με τον Παναιτωλικό.
Υπάρχει καπνός ανάμεσα σε Τσάμπι Αλόνσο και Λίβερπουλ, θα υπάρχει και… φωτιά; Τα δεδομένα για συνεργασία και οι άμεσες αποφάσεις για Σλοτ και Τζέραρντ.