Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον Μίτσελ, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι η ομάδα του είχε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ.
Παράλληλα, ο Ισπανός αναφέρθηκε στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, με τον Ιβηρα να δίνει το… σύνθημα της νίκης. «Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να κερδίσουμε. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και αυτοί ξέρουν πόσο καλή ομάδα έχουμε», ανέφερε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε πιο εύκολα να πετύχουμε και τρίτο γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά μείναμε από οξυγόνο για να το τελειώσουμε όπως θέλαμε.
Δε δεχτήκαμε γκολ, έπαιξαν παίκτες που δεν είχαν χρόνο, παίζουμε σιγά σιγά όπως θέλουμε και έτσι θα συνεχίσουμε.
Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να κερδίσουμε, ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Παναθηναϊκός αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και αυτοί ξέρουν πόσο καλή ομάδα έχουμε».
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.
Η Ρεάλ πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να «ιδρώσει» στο Μάντσεστερ καθώς από το 20΄ με το πέναλτι του Βινίσιους προηγήθηκε με τον Μπερνάντο Σίλβα να αποβάλλεται. Και στο 93΄ο Βραζιλιάνος έδωσε και τη νίκη (1-2)
Δύο γρήγορα γκολ (6' και 15′) στο επαναληπτικό του Λονδίνου «κλείδωσαν» από νωρίς την πρόκριση στους «8» του Champions League για την Παρί η οποία νίκησε τηνΤσέλσι και στο δεύτερο παιχνίδι (3-0).