Μπορεί οι φήμες γύρω από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το αν θα μείνει στους Μάβερικς, ή αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη, όμως ο ομογενής γκαρντ αγωνίστηκε κανονικά στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στους Γκρίζλις.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε στο ματς, ούτε ήταν στο βασικό ροτέισον, όμως προς το τέλος ο Τζέισον Κιντ τον πέρασε στο παρκέ και ο Ντόρσεϊ ήταν εξαιρετικός.
Έπαιξε τέσσερα λεπτά, αλλά ξεχώρισε
Συγκεκριμένα, ο Ντόρσεϊ μπήκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και σε 4′ συμμετοχής είχε 9 πόντους και 2 ριμπάουντ με 3/3 δίποντα και 1/1 τρίποντο! Ο Ντόρσεϊ ήταν αλάνθαστος, άχαστος και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τους Μάβερικς, κάτι που έτσι κι αλλιώς πιστεύουν και στο Ντάλας.
Όσον αφορά τον κορυφαίο των Μάβς δεν ήταν άλλος από τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 32 πόντους, έχοντας 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Από την πλευρά των Γκρίζλις, ο Τζα Μοράντ σημείωσε 20 πόντους, έχοντας και 4 ασίστ, ενώ ο Ντέσμοντ Μπέιν ακολούθησε με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.