Διαστημικοί Τέιτουμ και Μπράουν, εκτέλεσαν τους Σίξερς του Εμπίντ (126-117)
«Φωτιά» πήραν οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν στην πρεμιέρα του NBA! Οι δυο αστέρες των Σέλτικς οδήγησαν τους Κέλτες σε νίκη (126-117) επί των Σίξερς.
«Εξωγήινοι» Τέιτουμ και Μπράουν στην πρεμιέρα του NBA! Η κορυφαία μπασκετική Λίγκα του πλανήτη επέστρεψε στη δράση, με τους Σέλτικς να επικρατούν (126-117) των Σίξερς.
Τέιτουμ και Μπράουν συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν την περσινή σεζόν, βάζοντας στα… καλάθια την παρέα των Εμπίντ και Χάρντεν. Τι έκαναν οι αστέρες των Κελτών; Σημείωσαν από 35 πόντους, ρίχνοντας με το… καλησπέρα στο καναβάτσο την ομάδα από τη Φιλαδέλφεια.
24χρονος και 25χρονος έκαναν ότι ήθελαν τους Σίξερς, με τους Σέλτικς να φτάνουν στο πρώτο ροζ φύλλο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.
Χάρντεν (35 π.) και Εμπίντ (26 π.) προσπάθησαν να αποτρέψουν την ήττα στην πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι Κέλτες «κλείδωσαν» τους Σίξερς και με τα… όργια των δύο αστέρων της, έφτασε στη νίκη.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Ολυμπιακός εξέθεσε τον Λανουά στην συνεδρίαση της ΕΕΠ/ΕΠΟ, όπου ο Κώστας Καραπαπάς ζήτησε την αντικατάστασή του, ενώ τόνισε και τις ευθύνες της ΕΠΟ για την τραγική αποτυχία της διαιτησίας στην Ελλάδα.
Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τον Βοτανικό μαζί με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Χάρη Δούκα, προκειμένου να επιθεωρήσουν τα έργα ενός… δώρου αξίας 300 εκατ. ευρώ.
Η πρώτη τελετή θα πραγματοποιηθεί το 2026 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή επίσημης αναγνώρισης των κορυφαίων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου από τη FIFA