Διαστημικοί Τέιτουμ και Μπράουν, εκτέλεσαν τους Σίξερς του Εμπίντ (126-117)
«Φωτιά» πήραν οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν στην πρεμιέρα του NBA! Οι δυο αστέρες των Σέλτικς οδήγησαν τους Κέλτες σε νίκη (126-117) επί των Σίξερς.
«Εξωγήινοι» Τέιτουμ και Μπράουν στην πρεμιέρα του NBA! Η κορυφαία μπασκετική Λίγκα του πλανήτη επέστρεψε στη δράση, με τους Σέλτικς να επικρατούν (126-117) των Σίξερς.
Τέιτουμ και Μπράουν συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν την περσινή σεζόν, βάζοντας στα… καλάθια την παρέα των Εμπίντ και Χάρντεν. Τι έκαναν οι αστέρες των Κελτών; Σημείωσαν από 35 πόντους, ρίχνοντας με το… καλησπέρα στο καναβάτσο την ομάδα από τη Φιλαδέλφεια.
24χρονος και 25χρονος έκαναν ότι ήθελαν τους Σίξερς, με τους Σέλτικς να φτάνουν στο πρώτο ροζ φύλλο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.
Χάρντεν (35 π.) και Εμπίντ (26 π.) προσπάθησαν να αποτρέψουν την ήττα στην πρεμιέρα για τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι Κέλτες «κλείδωσαν» τους Σίξερς και με τα… όργια των δύο αστέρων της, έφτασε στη νίκη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.