Μια throwback φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook η Ναταλία Γερμανού. Ειδικότερα, η παρoυσιάστρια μοιράστηκε μια λήψη της από ένα πάρτι πριν από μερικά χρόνια.
Πρόκειται για μια φωτογραφία όπου ποζάρει δίπλα στον Θέμη Γεωργαντά, όπως ήταν φυσικό, τα likes έπεσαν βροχή, ενώ και η νοσταλγία… χτύπησε κόκκινο.
Η Ναταλία Γερμανού απεικονίζεται με ξανθά μαλλιά. Στη λεζάντα της ανάρτησης η Ναταλία Γερμανού σχολιάσε: «Πολλά τα χρόνια πίσω πολύ ξανθό το μαλλί, με Θέμη και Θοδωρή, σε κάποιο από τα ΑΝΤ1 party! Ωραία φωτογραφία».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.