Συνέχισε το ατομικό ο Γουόλτερς, επέστρεψε ο Άντριους
Με τον Νέιτ Γουόλτερς να ακολουθεί για ακόμη μια μέρα το ατομικό του πρόγραμμα και τον Άντριους να επιστρέφει ξανά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου.
Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να βλέπει με ικανοποίηση τον Άντριου Άντριους να επιστρέφει ξανά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Ο 29χρονος γκαρντ ακολούθησε μέρος του σημερινού (17/10) προγράμματος και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με την Άλμπα (19/10). Από την άλλη πλευρά ο Νέιτ Γουόλτερς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με την γερμανική ομάδα.
Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν και αύριο (18/10) στο ΟΑΚΑ και ακολούθως θα «πετάξουν» για το Βερολίνο.
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
- Λεβερκούζεν – Νιουκάστλ 2-2: Ο Γκριμάλντο στο 88΄ έστειλε την Μπάγερ στους 9 βαθμούς πριν το Καραϊσκάκη (vid)
- Μπριζ – Άρσεναλ 0-3: Άνετοι, ωραίοι και 6Χ6 για τους Κανονιέρηδες (vid)
- Ντόρτμουντ – Μπόντο Γκλιμτ 2-2: Οι Νορβηγοί έριξαν «βόμβα» στη Γερμανία (vid)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή, γα την αρμάδα του Γκουαρντιόλα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442