Θανάσης Ευθυμιάδης: Περπατά πάνω σε σπασμένα γυαλιά – «Μην το δοκιμάσετε μόνοι σας»
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει την διαδρομή στις Ρίζες, κάθε μεσημέρι Σαββάτου, στο πρόγραμμα του MEGA
Την ελευθερία αναζήτησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από τις «Ρίζες» το μεσημέρι του Σαββάτου, τη νέα σειρά – ντοκιμαντέρ στο MEGA.
Ο δημοφιλής ηθοποιός προσπάθησε, μάλιστα, να περπατήσει σε σπασμένα γυαλιά στην ύπαιθρο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.
- Διαβάστε επίσης:
Ειδικότερα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μιλάμε για την ελευθερία. Πως όμως θα φτάσουμε στην ελευθερία αν δεν αποδεσμευτούμε πρώτα από τους φόβους που μας περιορίζουν. Θα περπατήσω με απόλυτο σεβασμό, μην το δοκιμάσετε όμως μόνοι σας, θέλει κατάλληλη ψυχοσωματική προετοιμασία».
Στη συνέχεια περπάτησε, με απόλυτη συγκέντρωση και προσοχή, στα σπασμένα γυαλιά διανύοντας μια μικρή απόσταση.
Δείτε το βίντεο
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα
- Αττική: Στου Παπάγου το μεγαλύτερο ύψος βροχής – Χάρτης με την κατανομή ανά περιοχή
- Τριαντάφυλλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο
- Δεν θα μεταβεί στο Νταβός ο Μητσοτάκης
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Καλλιάνος για κακοκαιρία: Το πριν και το μετά της οδού Μετσόβου στην Άνω Γλυφάδα – «Μυρίζει πόλεμο, δεν υπερβάλλω»
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)





























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442