Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στα social γίνεται ένας πόλεμος ομορφιάς για το ποια θα κάνει το καλύτερο μπότοξ»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στα social γίνεται ένας πόλεμος ομορφιάς για το ποια θα κάνει το καλύτερο μπότοξ»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο ηθοποιός δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν θα έκανε ποτέ μπότοξ, διότι οι ρυτίδες του είναι τα γέλια, τα κλάματα, τα ξενύχτια και τα παιδιά του.

Τον Θανάση Ευθυμιάδη θα απολαύσουμε φέτος σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτόν του ηθοποιού, που γνωρίζουμε. Θα παρουσιάζει τη νέα εκπομπή «Ρίζες» στο Mega και λίγο πριν την πρεμιέρα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας σε μια μακροχρόνια σχέση ενώ εξήγησε την έννοια της ομορφιάς στα social media.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογήθηκε πως «είναι ο σεβασμός προς την ελευθερία και την προσωπικότητα του άλλου. Είναι ο χώρος που του δίνεις και η απόλυτη πεποίθηση ότι το γεγονός πως είμαστε 16 χρόνια μαζί δεν σημαίνει πως αύριο δεν μπορούμε να χωρίσουμε κιόλας. Με την Άννα υπάρχει μια ειλικρίνεια μεταξύ μας, πέρα από όλα τα άλλα.

Αυτή είναι που μας οδηγεί. Ξέρεις, πολλές φορές δεν φτάνει μόνο η αγάπη. Στο όνομα της αγάπης έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα. Επειδή κάποιος αγαπούσε… Αν μαζί με την αγάπη δεν υπάρχει και ο σεβασμός, τότε δεν μπορείς να διατηρήσεις τη σχέση».

Διαβάστε επίσης: «Ρίζες», η σειρά ντοκιμαντέρ του Mega με τον Θανάση Ευθυμιάδη κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου

Δεν ήξερα ότι θα μείνω τόσα χρόνια με την Άννα

«Δεν ήξερα ότι θα μείνω τόσα χρόνια με την Άννα. Όπως και τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Όταν λέμε μεγάλες κουβέντες, ο Θεός γελάει. Θα σου πω όμως τι ήταν αυτό που έκανε την Άννα να διαφέρει. Στη γενιά μου είχε φτάσει πλέον η ομορφιά να θεωρείται από μόνη της ένα τρομερό προσόν και αρκετό ώστε μια γυναίκα να διεκδικήσει όποιον άνδρα ήθελε, ιδιαίτερα δε αν ήταν και μοντέλο.

Η Άννα δούλευε ως μοντέλο στο Μιλάνο για πολλά χρόνια και ήρθε στην Ελλάδα για μια δουλειά. Τότε είπε ότι σε αυτή τη χώρα δεν νιώθεις ότι δουλεύεις, νιώθεις ότι κάνεις διακοπές ενώ παράλληλα κάνεις και μια δουλειά. Εμείς γνωριστήκαμε στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Για την Άννα¨ όπου πρωταγωνιστούσε. Ήταν η πρώτη όμορφη γυναίκα που άκουσα στη ζωή μου να λέει για την ομορφιά της, «εγώ δεν έκανα τίποτα για αυτήν. Αυτό είναι ένα δώρο που μου έκανε ο Θεός. Σημασία έχει τι κάνω εγώ από εκεί και πέρα». Αυτά τα λόγια με κέρδισαν. Η πιο όμορφη γυναίκα λοιπόν που είχα συναντήσει δεν θεωρούσε αποκλειστικό της εφόδιο την ομορφιά. Ελπίζω οι νέες κοπέλες να κατάλαβαν το λάθος της προηγούμενης γενιάς».

Δεν θα έκανα μπότοξ. Οι ρυτίδες είναι η ζωή μου

Τα τελευταία χρόνια ο Θανάσης Ευθυμιάδης διαθέτει προφίλ στο Instagram και εξήγησε την… «ομορφιά» που επικρατεί στα social media. «Όταν μπήκα στο Instagram, είδα πραγματικά έναν πόλεμο ομορφιάς. Ποια θα έχει το καλύτερο μπότοξ, ποια θα κάνει την καλύτερη πλαστική και ποια θα έχει την καλύτερη κάμερα για να σβήνει τις ρυτίδες.

Όχι μόνο ποια αλλά και ποιος. Είπα λοιπόν ότι μέσα σε αυτό τον χώρο αξίζει να μιλήσω για την έννοια της αγάπης και τη δημιουργία της ειρήνηε με τον εαυτό μας . Όχι, λοιπόν, εγώ δεν θα κάνω μπότοξ, γιατί οι ρυτίδες μου είναι τα γέλια μου, τα κλάματα μου, τα ξενύχτια μου για τα παιδιά μου. Είναι όλα όσα έχω ζήσει. Γιατί να τα σβήσω; Αυτές οι ρυτίδες είναι η ζωή μου».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024