Την πρώτη εικόνα του Κώστα Αντετοκούνμπομε τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς έδωσαν στη δημοσιότητα οι «Ταύροι».
Ο Έλληνας ψηλός, που μετά την αποχώρησή του από τη Βιλερμπάν αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, θα δοκιμαστεί στο training camp και θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας και το NBA.
Μαζί με τον Αντετοκούνμπο θα τα δώσουν όλα για ένα συμβόλαιο με τους Μπουλς και οι Μάλκολμ Χιλ και Κάρλικ Τζόουνς.
Ο Αντετοκούνμπο μέτρησε 5.8 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 0.7 μπλοκ σε 26 ματς που αγωνίστηκε στη Euroleague με τη Βιλερμπάν, ενώ θυμίζουμε πως το 2020 κατέκτησε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με τους Λος Άντζελες Λέικερς, στη «φούσκα» του Ορλάντο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.