Προς αναβολή το φιλικό Ρωσία – Βοσνία, στον πόλεμο στελέχη της ρωσικής Ομοσπονδίας!
Η γενική επιστράτευση στη Ρωσία έχει θέσει σε κίνδυνο την διεξαγωγή του φιλικού ανάμεσα στην Ρωσία και την Βόσνια, μιας και πολλά στελέχη της ρωσικής ομοσπονδίας κλήθηκαν να πάνε στον πόλεμο.
Προς αναβολή όπως όλα δείχνουν οδηγείται η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρωσία και την Βοσνία Ερζεγοβίνη. Πιο συγκεκριμένα παρά την συμφωνία μεταξύ των Ομοσπονδιών των δυο χωρών, οι τελευταίες εξελίξεις στο ουκρανικό μέτωπο μετά την απόφαση Πούτιν για γενική επιστράτευση έχουν προκαλέσει θεμελιώδη ζητήματα.
Πολλά στελέχη της ρωσικής Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων πολλοί νομικοί, ένας φυσιοθεραπευτής και ορισμένα μέλη που είναι υπεύθυνα για την οργάνωση των αγώνων, συμπεριλήφθηκαν στη λίστα κατάταξης και πλέον ετοιμάζονται να πάνε στον… πόλεμο.
Έτσι όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς η διεξαγωγή της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ένα φιλικό το οποίο από την αρχή είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή