Μουρίνιο: «Έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών, αλλά θα συνεχίσω»
Ο Ζοζέ Μουρίνιο βραβεύτηκε από την Ποδοσφαιρική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τα 22 χρόνια παρουσίας του στους πάγκους, ενώ ανέφερε πως θα συνεχίσει σίγουρα για μερικά χρόνια ακόμα
Στις 20 Σεπτεμβρίου ο Ζοζέ Μουρίνιο γιόρτασε τα 22 χρόνια της προπονητικής του καριέρας. Τα… «γενέθλια» αυτά τα γιόρτασε σε μία εκδήλωση της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εχθές (20/9) το βράδυ, όπου του απονεμήθηκε και ένα βραβείο.
Με την απονομή ο 59χρονος έβγαλε έναν μικρό λόγο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως παρόλο που άσπρισαν οι τρίχες του και έχουν εμφανιστεί ρυτίδες θα συνεχίσει σίγουρα να προπονεί για μερικά χρόνια ακόμα.
Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Με σκληρή δουλειά θα είμαστε πάλι νικητές»
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:
«Πέρασαν γρήγορα αυτά τα 22 χρόνια, αλλά θέλω να συνεχίσω. Αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι δυνατός, γεμάτος κίνητρα, μου αρέσει να νικάω, μισώ τις ήττες, δεν έχει αλλάξει κάτι.
Το χρώμα των μαλλιών, ναι, όπως και οι ρυτίδες, αλλά είμαι έτοιμος να συνεχίσω. Όχι για άλλα 22 χρόνια, δεν υπάρχει χρόνος, αλλά για μερικά χρόνια ακόμα», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Απόψε, που γιορτάζω 22 χρόνια στους πάγκους, η αποβολή στο ματς με την Αταλάντα δεν ήταν κάτι το νέο για μένα, ίσως αντανακλά αυτό που είμαι. Δεν θέλω να αλλάξω.
Πέρυσι πετύχαμε με την Ρόμα αυτό που ουδείς περίμενε, φέτος θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα. Δεν έχουμε τις ίδιες οικονομικές δυνατότητες με τους αντιπάλους μας, κάναμε μεταγραφές αξίας 7.000.000 ευρώ, όμως έχουμε ποιότητα, πάθος, πάρα πολλά άτομα στα οποία αρέσει να δουλεύουν μαζί, κάτι που είναι σημαντικό, και θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν».
Τέλος αναφέρθηκε στο αν θα προπονήσει κάποια στιγμή στο μέλλον την εθνική Πορτογαλίας: «Ποιος ξέρει, αν ο Φερνάντο Σάντος δεν συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα στις εθνικές ομάδες».
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Μονακό: «Ηχηρά» ονόματα απειλούν με αποχώρηση
- Serie A: Στο προσκήνιο η επαγγελματική διαιτησία – Πόσα κερδίζουν σήμερα οι ρέφερι
- Θα μπορούσε να είναι ο… Ρόκι Φέρντιναντ – Η πυγμαχία, ο Τζόσουα και… 100 εκατ. λίρες
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων
- Καρδίτσα – ΑΕΚ 62-90: Πρόκριση για την «Ένωση», με «30άρα» του Νάναλι! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)

























































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442