Υπουργείο Εργασίας: Περίπου 64,1 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 91.645 δικαιούχους από 19-23 Σεπτεμβρίου
Από το υπουργείο Εργασίας θα καταβληθεί, επίσης, στις 21 Σεπτεμβρίου, ποσό 205.716 ευρώ σε 401 εργάτες στον κλάδο γουνοποιίας, ως αποζημίωση ειδικού σκοπού για το μήνα Αύγουστο.
Το ποσό των 64,1 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί σε 91.645 δικαιούχους, την εβδομάδα 19-23 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των καταβολών του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).
Διαβάστε επίσης: Συντάξεις: Πότε κλείνουν οι εκκρεμείς υποθέσεις για επικουρικές και εφάπαξ
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων:
1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του φορέα:
– 12,9 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 42.414 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας).
– 16,2 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 630 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για απονομή εφάπαξ.
2. Από τη ΔΥΠΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές:
– 12 εκατ. ευρώ σε 30.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.
– 20 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 17.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
– 700.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 1.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.
– 2 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 200 δικαιούχους για προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα.
3. Τέλος, από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα καταβληθεί, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022, ποσό 205.716 ευρώ σε 401 εργάτες στον κλάδο γουνοποιίας, ως αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον μήνα Αύγουστο.
- Μύρισε χειμώνας: Πως μας επηρεάζουν τα αρώματα της φύσης;
- Σε ισχύ και στη Θεσσαλονίκη το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/12): Πού θα δείτε ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Ο κίνδυνος για γενετικές μεταλλάξεις και οι έλεγχοι των δοτών σπέρματος – Ο αριθμός απογόνων ανά δότη
- «Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα: Το Μιούζικαλ»: Το μαγικό παραμύθι στο θέατρο Αθηνών
- Γιατί δεν ήταν έκπληξη ο υποβιβασμός του Σιδηρόπουλου
- Συνταγή: Φαλάφελ από παντζάρια και σάλτσα από ταχίνι
- Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων την ώρα που ο Τραμπ «μπούχτισε από τις συναντήσεις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442