ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Απόδραση με Κολοβό για τους Αγρινιώτες από το «Γεντί Κουλέ»
Με σκόρερ τους Καρέλη (14′) και Κολοβό (76′) ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-1 στην έδρα του ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας έτσι την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το γκολ των Κρητικών σημείωσε ο Μπαλογιάννης (43′) με απίθανο βολέ.
Σπουδαίο διπλό για τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο, με τους Αγρινιώτες να παίρνουν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν κόντρα στον ΟΦΗ (2-1) με σκόρερ τους Καρέλη και Κολοβό.
Στους επτά πόντους τα «καναρίνια», στους τρεις οι Κρητικοί για τους οποίους σκόραρε ο Μπαλογιάννης με τρομερό βολέ λίγο πριν την ανάπαυλα.
Ο Παναιτωλικός είχε διπλή χαμένη στιγμή μέσα στο 10ο λεπτό, ενώ στο 14ο λεπτό ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι. Ο Ντίας έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Καρέλη και κατέληξε στα δίχτυα.
Στη συνέχεια ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του πήρε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να βρεί το γκολ της ισοφάρισης στο 42′. Πιο συγκεκριμένα ο Μπαλογιάννης πήρε το ριμπάουντ από την απομάκρυνση των φιλοξενούμενων, με τον νεαρό άσο να εξαπολύει μια τρομερή «οβίδα» για το 1-1.
Οι Κρητικοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην επανάληψη, με τους φιλοξενουμένους να είναι υπομονετικοί και στο τέλος να είναι αυτοί που πήραν τους τρείς βαθμούς.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Κολοβός στο 76′. Ο παίκτης του Παναιτωλικού έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, έκανε το σουτ εκτός περιοχής και έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 1-2.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.