H μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς Μίριαμ Πότερμπιν, βέθηκε στο Βερολίνο και οι κάμερες την «έπιασαν» να παρακολουθεί τον γιο της παρά την αγωγή που της έχει κάνει.
Η αγωγή αφορά τα δικαιώματα του για το εμπορικό σήμα «LUKA DONCIC 7», που ανήκει στην ίδια αφού όταν ξεκίνησε την εταιρία ο Σλοβένος σταρ ήταν ανήλικος.
Όμως σαν την μητρική αγάπη δεν υπάρχει και έτσι η Μίριαμ βρέθηκε στη Mercedes Benz Arena πανηγυρίζοντας για τα κατορθώματα του Λούκα.
Ο Ντόντσιτς θέλει να φτιάξει το δικό του brand name «LUKA DONCIC» και για αυτό έγινε η αγωγή στη μητέρα του, καθώς οι διαπραγματεύσεις που είχαν οι δύο πλευρές δεν είχαν αποτέλεσμα.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.