Απίστευτη κίνηση που έφερε θύελλα αντιδράσεων προέβη η UEFA που πούλησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ματς Σαχτάρ – Σέλτικ στο ρωσικό κανάλι «Match TV».
Το συγκεκριμένο κανάλι ανήκει στον Ρωσικό κολοσσό «Gazprom» που ήταν μέγας χορηγός του Champions League μέχρι την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Θέση πήραν για το θέμα και παράγοντες της Σαχτάρ με στέλεχός της να δηλώνει:
«Είμαστε έξαλλοι με αυτή την απόφαση. Οι εισβολείς πρέπει να απομονώνονται όσο περισσότερο γίνεται. Συνεχίζουμε να απαιτούμε την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τις διοργανώσεις της UEFA και της FIFA».
🗣️»The country of the aggressor must be isolated as much as possible»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τους Μπακς και σύμφωνα με insider του ΝΒΑ, τέσσερις είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Greek Freak.
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.