Απίστευτη κίνηση που έφερε θύελλα αντιδράσεων προέβη η UEFA που πούλησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ματς Σαχτάρ – Σέλτικ στο ρωσικό κανάλι «Match TV».
Το συγκεκριμένο κανάλι ανήκει στον Ρωσικό κολοσσό «Gazprom» που ήταν μέγας χορηγός του Champions League μέχρι την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Θέση πήραν για το θέμα και παράγοντες της Σαχτάρ με στέλεχός της να δηλώνει:
«Είμαστε έξαλλοι με αυτή την απόφαση. Οι εισβολείς πρέπει να απομονώνονται όσο περισσότερο γίνεται. Συνεχίζουμε να απαιτούμε την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τις διοργανώσεις της UEFA και της FIFA».
🗣️»The country of the aggressor must be isolated as much as possible»
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναβλήθηκε το παιχνίδι Τίμπεργουλβς – Γουόριορς για το πρωτάθλημα του NBA, εξαιτίας του θανάτου ενός 37χρονου άνδρα από ομοσπονδιακούς πράκτορες στη Μινεάπολη.