H μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς Μίριαμ Πότερμπιν, βέθηκε στο Βερολίνο και οι κάμερες την «έπιασαν» να παρακολουθεί τον γιο της παρά την αγωγή που της έχει κάνει.
Η αγωγή αφορά τα δικαιώματα του για το εμπορικό σήμα «LUKA DONCIC 7», που ανήκει στην ίδια αφού όταν ξεκίνησε την εταιρία ο Σλοβένος σταρ ήταν ανήλικος.
Όμως σαν την μητρική αγάπη δεν υπάρχει και έτσι η Μίριαμ βρέθηκε στη Mercedes Benz Arena πανηγυρίζοντας για τα κατορθώματα του Λούκα.
Ο Ντόντσιτς θέλει να φτιάξει το δικό του brand name «LUKA DONCIC» και για αυτό έγινε η αγωγή στη μητέρα του, καθώς οι διαπραγματεύσεις που είχαν οι δύο πλευρές δεν είχαν αποτέλεσμα.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα