Σοκ επικρατεί στην Τουρκία μετά την αποκάλυψη του προπονητή της ομάδας Εργκίν Αταμάν ότι ο Σέιν Λάρκιν θα πάει εσπευσμένα στην Κωνσταντινούπολη για εξετάσεις.
Σύμφωνα με τον Τούρκο τεχνικό ο νατουραλιζέ της Τουρκίας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο δάχτυλο και μπορεί να τον αφήσει εκτός συνέχειας του Eurobasket.
«Ο Σέιν Λάρκιν έχει σοβαρό πρόβλημα με το δάχτυλό του. Θα μεταβεί απευθείας στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικό αεροπλάνο απόψε. Θα ελέγξουμε την κατάστασή του αφού υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία εκεί»
«Ο Λάρκιν θα παίξει στα νοκ άουτ στο Βερολίνο αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα από την αρχή. Παρά τη θεραπεία, δεν βελτιώνεται. Έχει εμμονή με αυτό, δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του. Θα εξεταστεί νωρίς αύριο το πρωί».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Υπάρχουν στιγμές που μονό η εικόνα από μόνη της μπορεί να περιγράψει ένα τραγικό συμβάν. Τα βίντεο για την τραγωδία της 8ης Φεβρουαρίου του 1981 είναι συγκλονιστικά.