Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε ότι μπορούσε αλλά δεν κατάφερε ούτε να αποτρέψει την δεύτερη ήττα της ομάδας του αλλά ούτε και να εμποδίσει την Τουρκία από το να κάνει το 2/2 στον όμιλο της καθώς υπέταξε την Βουλγαρία με το εντυπωσιακό 87-101.
Οι 28 πόντοι που τον έχρησαν πρώτο σκόρερ του αγώνα αλλά και το double – double του Βεζένκοφ δεν ήταν αρκετά, σε αντίθεση με τα μικρά ξεσπάσματα της Τουρκίας και το καλό τέταρτο δεκάλεπτο τα οποία σε συνδυασμό της χάρισαν τη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν καθώς το σκορ δεν πήρε διαφορές μεγαλύτερες των τριών πόντων για καμία από τις δύο ομάδες με την Βουλγαρία να πηγαίνει στα αποδυτήρια στους +2 χάρη στους Βεζένκοφ και Μποστ.
Το διαφορετικό που έφερε η τρίτη περίοδος ήταν τα ξεσπάσματα των Τούρκων τα οποία τους έβαλαν σε θέση οδηγού κλείνοντας το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 4.
Οι σχετικά μεγάλες διαφορές άρχισαν να λαμβάνουν μέρος στην τέταρτη περίοδο όταν η Τουρκική ομάδα κατάφερε να φτάσει μέχρι και στο +14 που θα ήταν και η διαφορά που θα χώριζε τις δύο ομάδες με την συμπήρωση των 40 λεπτών.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Καμερουνέζος χαφ «πάτησε» στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής (9/1) και πλέον θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως και το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού.
Ο κύβος ερρίφθη. Το ποδόσφαιρο πάει μπροστά και έχει το βλέμμα στο μέλλον. Η αρχή γίνεται με 20 ΕΠΣ, ενώ αναμένεται συνέχεια. Αποκαλύπτουμε ποιες είναι και υπάρχουν 8 ακόμη. Θα αυξάνονται συνέχεια.
Δημοσίευμα από τη Ρωσία να αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον 26χρονο στόπερ, ωστόσο απομένει το «πράσινο φως» από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.