Ακόμη μια μεταγραφή-βόμβα για τη Βαλένθια, αφού μετά την απόκτηση του Έντισον Καβάνι κάνει δικό της και τον ολλανδό ακραίο Τζάστιν Κλάιφερτ.
Ο 23χρονος ολλανδός εξτρέμ ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Φούλαμ, όμως η Αγγλική Ομοσπονδία (FA) μπλόκαρε τη μεταγραφή του, καθώς δεν μπορούσε να εξασφαλίσει άδεια εργασίας.
Οι Νυχτερίδες το εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν την κίνησή τους, καταλήγοντας σε συμφωνία με τη Ρόμα για τη μεταγραφή του Κλάιφερτ.
Λίγο πριν κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών τον ανακοίνωσαν και επίσημα, κι έτσι ο Κλάιφερτ θα είναι κάτοικος της Βαλένθια τα επόμενα χρόνια.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι