Η Μαρινέλλα έδωσε στο Ηρώδειο τη Δευτέρα 29/8 μια και μοναδική συναυλία η οποία είχε τίτλο εμπνευσμένο από την ίδια: «Για πάντα… Μύθος» συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ» υπό την μουσική διεύθυνση του Αλεξίου Πρίφτη.
Την συναυλία παρακολούθησαν η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη μαζί με το σύζυγό της Τίμο Δασκαλόπουλο αλλά και τα παιδιά τους Δημήτρη και Μελίνα.
Με 65 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική μουσική, η Μαρινέλλα συνεχίζει να τραγουδά με την ψυχή της και να συγκινεί με την ερμηνεία της.
Η Μαρινέλλα καταχειροκροτήθηκε με το τραγούδι «Τολμώ» σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο.
Τραγούδησε τις μεγάλες της επιτυχίες, καθώς κι αγαπημένα της τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο. Τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε. Τραγούδια με την υπογραφή σπουδαίων συνθετών και στιχουργών.
Στο τέλος της συναυλίας το κοινό της χάρισε το ένα ασταμάτηρο χειροκρότημα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας