Πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος απέκρουσε τρεις εκτελέσεις στη διαδικασία των πέναλτι και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πρόκριση των πρωταθλητών.
Ο Τσέχος τερματοφύλακας μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού μίλησε για τις αποκρούσεις που έκανε και τόνισε ότι είχε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να οδηγηθεί το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.
«Ήμουν προετοιμασμένος, είχα δουλέψει προπονητή και ευτυχώς δούλεψε αυτό στη διαδικασία. Είμαι χαρούμενος που είμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι κάτι που θέλαμε και προσπαθήσαμε πολύ. Είμαι χαρούμενος που έσωσα τα πέναλτι, όμως ειλικρινά προτιμώ να τελειώσει το ματς στα 90 λεπτά, όπως το προτιμούσα και στην Μπρατισλάβα», ανέφερε ο πρωταγωνιστής των Ερυθρόλευκων.
Ο Σιδηρόπουλος υποβιβάστηκε από την ελίτ κατηγορία, όπου ήταν τυπικά εδώ και τρία χρόνια, ενώ έσβησε και κάθε ελπίδα για ανέλιξη του Παπαπέτρου στην κορυφαία κατηγορία. Ολο το παρασκήνιο