Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα» λέει ο Αλέξης Κούγιας
Νέες δηλώσεις του δικηγόρου σχετικά με την απόφαση να αναλάβει την 33χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της
Στην απόφασή του να αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της, αναφέρθηκε εκ νέου ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.
Ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε την Ρούλα Πισπιρίγκου ως την «πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα».
«Έχω αηδιάσει με όσα έγιναν εις βάρος της»
Αναλυτικότερα, την είδηση ότι ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει την υπεράσπισή της, γνωστοποίησε η ίδια χθες Τετάρτη ενώ λίγη ώρα αργότερα και ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση που βγήκε από το γραφείο του, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους συμφώνησε χειριστεί την υπόθεση.
Με νέα δήλωσή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο ποινικολόγος είπε πως: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα». Και συμπλήρωσε πως «έχει αηδιάσει» με όσα έγιναν σε βάρος της 34χρονης μητέρας των 3 κοριτσιών.
Ο κ. Κούγιας μας εξομολογήθηκε πως μετά το χειρουργείο που έκανε είχε τον χρόνο και διάβασε όλη την δικογραφία. Είπε επίσης πως εδώ και 3 μήνες συζητά με μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, όμως αν δεν διάβαζε την δικογραφία και τα στοιχεία που υπήρχαν, δεν θα μπορούσε να απαντήσει θετικά.
Στο νοσοκομείο η Πισπιρίγκου
Τα ξημερώματα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μεταφερόταν εσπευσμένα από τον Κορυδαλλό στο νοσοκομείο, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, επέστρεψε στην φυλακή, αφοί οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό ώστε να παραμείνει στο νοσοκομείο.
- ΑΕΚ – Λέβιτσε 99-88: Ξέσπασε στην παράταση και προκρίθηκε ως πρώτη (vid)
- Deals σε ενέργεια και άμυνα εξετάζουν η Ρωσία με την Ινδονησία
- Netflix: Επιστρέφει στον μεγάλο δανεισμό για να αποκτήσει τη Warner Bros — Η πιο τολμηρή κίνηση στην ιστορία της
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ κοντά στη Βενεζουέλα
- Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Άπελντοορν 3-0: «Άλμα» πρόκρισης για τους Ερυθρόλευκους
- Νέα μείωση επιτοκίων κατά 0,25% από τη Fed
- Αγρότες: Βάλλεται πανταχόθεν η κυβέρνηση – Στα «μπλόκα» και οι… «γαλάζιοι» βουλευτές
- Τα asset της Google στη Γαλλία στοχεύει η πρώην ρωσική θυγατρική της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-130x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)















![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442