Δίχως τον Τάσο Μπακασέτα θα πορευθεί η Τράμπζονσπορ μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς ο τραυματισμός που Έλληνα ποδοσφαιριστή αποδείχθηκε ελάχιστα πιο σοβαρός από όσο περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.
Θυμίζουμε πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως αναμένεται να χάσει σίγουρα τη ρεβάνς των play-offs του Champions League με την Κοπεγχάγη αλλά και το ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος με τη Γαλατάσαραϊ.
Όσον αφορά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, αυτή αναμένεται να συμβεί γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ απέναντι στην Γκαζιάντεπσπορ.
Αξίζει να σημειωθεί πως στις 24 και 27 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος για τους ομίλους του Nations League με Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.