Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουκουντί: «Έπρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν» (pic)

Μουκουντί: «Έπρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν» (pic)

Ο νέος αμυντικός της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί, μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να φύγει από τη Σεντ Ετιέν, τονίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στο γαλλικό σύλλογο.

Ο νέος «βράχος» στην άμυνα της ΑΕΚ , Αρόλντ Μουκουντί, παραχώρησε δηλώσεις στη γαλλική ιστοσελίδα «90 Football», και μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πρώην ομάδα του Σεντ Ετιέν, υπογραμμίζοντας πως χρειάζεται αλλαγή στην κεφαλή της, αλλαγή στη διοίκηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Την περασμένη σεζόν δεν βρέθηκα στο καλύτερό μου επίπεδο απόδοσης. Ξέρω πολύ καλά τι είμαι ικανός να κάνω. Υπήρχε, επίσης, αυτός ο περίγυρος, αυτή η αίσθηση γύρω από το κλαμπ, που ήταν άσχημη. Εξάλλου, αυτή συνεχίζεται και φέτος. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Η Σπόρτινγκ δίνει 5 εκατομμύρια συν ποσοστό μεταπώλησης και αγγίζει τον Αλεξανδρόπουλο

Το είχα πει εξάλλου και σε αρκετούς από τους συμπαίκτες μου, που βρίσκονται ακόμα στην ομάδα, ότι για το καλό του καθενός έπρεπε κάποια να ψάξουν να βρουν κάτι άλλο, να αλλάξουν αέρα», είπε για να συμπληρώσει:

«Αυτό μπορεί να τους κάνει καλό. Τα τελευταία τρία χρόνια είχαμε σχεδόν το ίδιο έμψυχο δυναμικό. Φυσιολογικά, το γκρουπ είχε αρχίσει να έχει τριβές και έπρεπε να γίνει μία ανανέωση με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και έναν νέο προπονητή.

Στο κάτω-κάτω έπρεπε να αλλάξουν πολλά πράγματα. Σε προσωπικό επίπεδο ήξερα ότι ήταν υποχρεωτικό να αποχωρήσω. Έχω μεγάλη διάθεση να αποδώσω καλά. Ήταν υποχρεωτικό για μένα να αλλάξω ομάδα.

Είμαι υποστηρικτής της Σεντ Ετιέν, καταλαβαίνω ότι η κατάσταση στην ομάδα είναι περίπλοκη και τώρα το μόνο που χρειάζεται, είναι υπομονή. Είναι ένας ολόκληρος σύλλογος, που πρέπει να ανασυγκροτηθεί. Θέλει υπομονή για να επιστρέψεις σε μία καλή βάση και να πας για την άνοδο.

Η εικόνα της ομάδας αυτήν τη στιγμή είναι η συνέχεια της περασμένης σεζόν και θέλω να πω ακόμη και των δύο-τριών προηγούμενων», υπογράμμισε ο νεοαποκτηθείς αμυντικός της Ένωσης.

«Η Σεντ Ετιέν παίζει τις τρεις τελευταίες σεζόν για την παραμονή. Αναπόφευκτα, όταν έχεις την ίδια ομάδα και παίζεις πολλές σεζόν για την παραμονή, κάποια στιγμή αν δεν υπάρχει φρέσκο αίμα, νέοι παίκτες, οι παίκτες σκάνε», κατέληξε.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024