Πέτσας: Κάθε ευρώ που περισσεύει θα γυρίζει στην κοινωνία
«Φαίνεται ότι η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά ρεκόρ εισπράξεων και ενδεχομένως αφίξεων», σημείωσε επίσης για τον τουρισμό ο κ. Πέτσας
Τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις υπογράμμισε μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος «επειδή ο προϋπολογισμός έχει τα περιθώρια κάθε ευρώ που περισσεύει θα γυρίζει στην κοινωνία» ενώ τόνισε πως τα αυξημένα έσοδα από τον τουρισμό «επιτρέπουν τον σχεδιασμό μέτρων ανακούφισης της κοινωνίας από την εισαγόμενη ενεργειακή κρίση και τον πληθωρισμό»
«Φαίνεται ότι η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά ρεκόρ εισπράξεων και ενδεχομένως αφίξεων», σημείωσε επίσης για τον τουρισμό ο κ. Πέτσας.
Συνεκτική πολιτική
Τόνισε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει μια συνεκτική πολιτική που δεν άλλαξε καθόλου τα τρία τελευταία χρόνια, με μεταρρυθμίσεις για να απελευθερώνονται οι δυνάμεις της οικονομίας που φέρνουν επενδύσεις και ταυτόχρονα με στόχο τη μείωση του φορολογικού βάρους.
Για τα γεγονότα στον Έβρο ο κ. Πέτσας δήλωσε πως «πρέπει να δείχνουμε πάντα ότι φυλάμε τα σύνορα μας όπως τον Μάρτιου του 2020. Πράγματι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Η θάλασσα, η ξηρά και τα ποτάμια έχουν σύνορα κι εμείς τα επιτηρούμε και τα φυλάσσουμε». «Η μόνη γεωπολιτική αναταραχή που είναι επικίνδυνη αυτό τον χειμώνα είναι ο γείτονάς μας», συμπλήρωσε.
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442