«Τρέλα» στη Βαρκελώνη για την Μπαρτσελόνα: Ρεκόρ προσέλευσης στην πρεμιέρα με τη Βαγιεκάνο!
Ο Τσάβι φτιάχνει ομαδάρα και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να «σπάσουν» όλα τα ρεκόρ προσέλευσης στο «Καμπ Νόου» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετ η Ράγιο Βαγιεκάνο!
Μπορεί τα τελευταία 24ωρα να μοιάζουν λίγο… αγχωτικά στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόναλόγω της δυσκολίας με τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών στην La Liga, ωστόσο η «τρέλα» των φιλάθλων παραμένει στα ύψη!
Και αυτό αναμένεται να φανεί και στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Καμπ Νόου», καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να «σπάσουν» κάθε ρεκόρ προσέλευσης σε ματς πρώτης αγωνιστικής!
Όπως υποστηρίζουν οι Καταλανοί, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ετοιμάζουν ένα πολύ μεγάλο «μπαμ» στην αυριανή πρεμιέρα, καθώς μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να διατεθούν τουλάχιστον 40.000 εισιτήρια, πέρα από αυτά που έχουν ήδη πωληθεί τα οποία κυμαίνονται σε παρόμοια επίπεδα.
More than 40.000 match tickets will be sold tomorrow, in addition to the ones that were already sold. It’ll be a record.
Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, το «Καμπ Νόου» θα υποδεχτεί αύριο τουλάχιστον 80.000 φιλάθλους, με τις πρώτες προβλέψεις να κάνουν λόγο για περίπου 85.000 κόσμο!
Με τα συγκεκριμένα εισιτήρια η Μπαρτσελόνα θα βάλει στα ταμεία της περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, όπως συνέβη και στο Gamper πριν από περίπου μια εβδομάδα.
❗️Tomorrow there will be an absolute record of ticket sales for the first match of the season. Barça will make around €3m, just like the Gamper match.
• Approximately 9,000 people visit the museum alone everyday which accounts to around €150K/day.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.