«Τρέλα» στη Βαρκελώνη για την Μπαρτσελόνα: Ρεκόρ προσέλευσης στην πρεμιέρα με τη Βαγιεκάνο!
Ο Τσάβι φτιάχνει ομαδάρα και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να «σπάσουν» όλα τα ρεκόρ προσέλευσης στο «Καμπ Νόου» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετ η Ράγιο Βαγιεκάνο!
Μπορεί τα τελευταία 24ωρα να μοιάζουν λίγο… αγχωτικά στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόναλόγω της δυσκολίας με τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών στην La Liga, ωστόσο η «τρέλα» των φιλάθλων παραμένει στα ύψη!
Και αυτό αναμένεται να φανεί και στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Καμπ Νόου», καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να «σπάσουν» κάθε ρεκόρ προσέλευσης σε ματς πρώτης αγωνιστικής!
Όπως υποστηρίζουν οι Καταλανοί, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ετοιμάζουν ένα πολύ μεγάλο «μπαμ» στην αυριανή πρεμιέρα, καθώς μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να διατεθούν τουλάχιστον 40.000 εισιτήρια, πέρα από αυτά που έχουν ήδη πωληθεί τα οποία κυμαίνονται σε παρόμοια επίπεδα.
More than 40.000 match tickets will be sold tomorrow, in addition to the ones that were already sold. It’ll be a record.
Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, το «Καμπ Νόου» θα υποδεχτεί αύριο τουλάχιστον 80.000 φιλάθλους, με τις πρώτες προβλέψεις να κάνουν λόγο για περίπου 85.000 κόσμο!
Με τα συγκεκριμένα εισιτήρια η Μπαρτσελόνα θα βάλει στα ταμεία της περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, όπως συνέβη και στο Gamper πριν από περίπου μια εβδομάδα.
❗️Tomorrow there will be an absolute record of ticket sales for the first match of the season. Barça will make around €3m, just like the Gamper match.
• Approximately 9,000 people visit the museum alone everyday which accounts to around €150K/day.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι αρμόδιοι της Ισπανικής διαιτησίας εξέτασαν 51 φάσεις και παραδέχθηκαν επίσημα 10 διαιτητικά λάθη. Οι Αθλέτικο Μαδρίτης, Μπιλμπάο στις πιο αδικημένες. Από ένα λάθος κατά Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα
Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη Betsson, καθώς επικράτησε με 82-76 στα Λιόσια και παραμένει στην τέταρτη θέση της Stoiximan GBL – Σπουδαία επικράτηση για τη Μύκονο στη Ρόδο, 97-83 τον Κολοσσό
Μπορεί η ΕΠΟ να φρέναρε την ανάρτηση του βίντεο της τηλεκριτικής του Λανουά στο Youtube, όμως δεν καταργείται καθώς οι διαιτητές θα μαθαίνουν τις απόψεις του στις εκπαιδευτικές τηλεδιασκέψεις