Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε δηλώσεις σε μέσα της πατρίδας του και μίλησε για την απόφαση να αφήσει την Μπάγερν Μονάχου για την Μπαρτσελόνα.
Ο Πολωνός στράικερ τόνισε πως πλέον στη νέα του ομάδα νιώθει την απόλυτη ευτυχία, αίσθημα που είχε χάσει όσο αγωνιζόταν στους Βαυαρούς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Νιώθω σαν ένα παιδί που περπατάει μέσα σε ένα μαγαζί με ολοκαίνουρια παιχνίδια! Αυτό που νιώθω από όταν ήρθα στην Μπαρτσελόνα είναι απόλυτη ευτυχία, με κίνητρο να ξεκινήσω ένα καινούριο κομμάτι στη ζωή μου.
Στο Μόναχο μου έλειψαν οι νέες προκλήσεις. Κατέκτησα πολλούς τίτλους και συνειδητοποίησα πως ένιωθα όλο και λιγότερο πάθος για αυτό που έκανα. Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση, ένα νέο περιβάλλον.
Πάντα ήθελα να αγωνιστώ και να ζήσω στην Ισπανία, να δω πώς είναι η ζωή εδώ. Προς στιγμή, οι μόνοι δρόμοι που ξέρω είναι αυτοί που πάνε στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. 12 χρόνια στη Γερμανία είναι πολλής καιρός. Κατέκτησα τα πάντα εκεί. Δεν θα ήθελα να στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη μετά από 12 χρόνια και να αναρωτιέμαι γιατί δεν προσπάθησα κάτι διαφορετικό».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.