Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.
Για τη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον δεύτερο όροφο περίπου στις 13:15 το μεσημέρι επί της οδού Βασ. Όλγας 115, έχουν σπεύσει 4 οχήματα με 15 πυροσβέστες.
Σύμφωνα με το grtimes.gr η Πυροσβεστική απομάκρυνε άμεσα από το διαμέρισμα γιαγιά αλλά και εγγονό ηλικίας 10 ετών. Στο σημείο βρέθηκε και κλιμακοφόρο όχημα χωρίς ωστόσο να χρειάζεται η επέμβαση του. Το διαμέρισμα φέρεται να υπέστη μεγάλες ζημιές.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, ενώ η ΕΛΑΣ έκλεισε τον δρόμο επί της οδού Βασ. Όλγας. Μετά το πέρας της επιχείρησης της Πυροσβεστικής, δόθηκε στην κυκλοφορία.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions