Φωτιά στην Πεντέλη: Αυτοκτόνησε 84χρονος άνδρας
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς το σπίτι του στην Ανθούσα κάηκε για τρίτη φορά.
Να βάλει τέλος στη ζωή του αποφάσισε ένας 84χρονος άνδρας, ο οποίος είδε το σπίτι του να καταστρέφεται από την πύριλη λαίλαπα στην Πεντέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε το πρωί από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στην περιοχή, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη σορό του.
Όπως ανέφεραν γείτονες και συγγενείς του ηλικιωμένου άνδρα, το σπίτι του είχε καεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν.
- Τέλη κυκλοφορίας: Σχεδόν 790.000 δεν πλήρωσαν εμπρόθεσμα – «Βροχή» τα πρόστιμα
- Γιατί ο κόσμος βάζει… φρένο στην Golden Visa
- Ρομέν Γαβράς – Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ερωτευμένοι από το «Άγιον Όρος» στο Μεταξουργείο
- Ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια – Άρπαξε το ταμείο και έφυγε με το όπλο στο χέρι
- Συμφέρει τώρα η αγορά πετρελαίου θέρμανσης;
- Ουκρανία: Τι ποσοστό εδαφών κατέλαβε η Ρωσία το 2025
- Η αιτία της τραγωδίας στο Κραν Μοντανά – Τι είναι τα ηχοαπορροφητικά πάνελ που λαμπάδιασαν στο μοιραίο μπαρ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται συλλήψεις για τρία νέα κυκλώματα που λάμβαναν παράνομες επιδοτήσεις σε Κρήτη, Τρίκαλα και Κοζάνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442