Η μεγάλη επιστροφή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι γεγονός, με τους Πράσινους να περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους για τα προκριματικά του Europa Conference League.
Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο γεγονός, η UEFA θυμήθηκε μία από τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του «τριφυλλιού» στα κύπελλα Ευρώπης.
Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θυμήθηκε τις νίκες του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρόμα για το Europa League της αγωνιστικής περιόδου 2οο9/10.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.