Europa Conference League: «Μπαστούνια» και για τους τρεις!
Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης έμαθαν τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.
Ζόρια στον δρόμο για τους ομίλους του Europa Conference League. Στην κληρωτίδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης βρέθηκαν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης, με την τύχη να τους γυρνάει την… πλάτη.
Τη χειρότερη δυνατή κλήρωση είχε αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός. Στην επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Σεντ Τζόζεφς (Γιβραλτάρ) – Σλάβια Πράγας. Η ομάδα της Τσεχίας είναι το μεγάλο φαβορί για να δώσει… ραντεβού με το τριφύλλι στον τρίτο προκριματικό γύρο του θεσμού.
Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τον περσινό… εφιάλτη της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, αν οι «ασπρόμαυροι» ξεπεράσουν το πρώτο εμπόδιο της Λέφσκι Σόφιας, τότε στην επόμενη φάση θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ (Βοσνία) ή Χάμρουν Σπάρτανς (Μάλτα). Η ομάδα από το Μόσταρ της Βοσνίας είχε σοκάρει την Ένωση στην περσινή προκριματική διαδικασία, αφήνοντας με το… καλημέρα εκτός Ευρώπης τους κιτρινόμαυρους.
Ζόρικη είναι η κλήρωση και για τον Άρη, με την ομάδα του Χερμάν Μπούργος να «πέφτει» με το ζευγάρι Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν) ή Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ). Αν οι «κίτρινοι» αποκλείσουν την Γκόμελ (21/7, 21:00), τότε θα βρεθεί στο δρόμο τους είτε η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, είτε το πολύ ισχυρό κλαμπ του Ισραήλ.
Αναλυτικά η κλήρωση
- Λέφσκι (Βουλγαρία) ή ΠΑΟΚ (Ελλάδα) – Βέλεζ (Βοσνία) ή Χάμρουν Σπάρτανς (Μάλτα)
- Σεντ Τζόζεφς (Γιβραλτάρ) ή Σλάβια (Τσεχία) – Παναθηναϊκός (Ελλάδα)
- Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν) ή Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) – Γκόμελ (Λευκορωσία) ή Άρης (Ελλάδα)
- Super League 2: Στο Μαρκόπουλο ξεκινά τις υποχρεώσεις του στα play-off ο Ολυμπιακός Β’, ντέρμπι στην Καλαμάτα
- Γιανάι σε Αντετοκούνμπο: «Ψάχνουμε για 4άρι…»
- Το Q&A του Μπλόσομγκεϊμ για Ολυμπιακό, Φουρνιέ – Βεζένκοφ και… Μπόλντγουιν (pics)
- Super League: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται στην Τούμπα, must win παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό
- «Είναι υπέροχος από την πρώτη μέρα»: Τα λόγια του Ταϊρίκ Τζόουνς για τον Μιλουτίνοφ
- «Προκαλεί δυσαρέσκεια ο Τσέντι Οσμάν…»
- Η Μίλαν βιάζεται, ο Μόντριτς όχι
- Λίβερπουλ – Μπράιτον 3-0: Στους «16» του FA Cup με σούπερ Σαλάχ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442