Στοΐλοφ: «Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά αν θέλουμε να είμαστε καλύτεροι κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, σε συνέντευξη τύπου, δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα ενόψει ΠΑΟΚ
Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Λέφσκι Σόφιας, πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας με το εμφατικό, 5-0, εναντίον της Σπάρτακ Βάρνα, στην δεύτερη αγωνιστική.
Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι κράτησε χαμηλά την μπάλα, τονίζοντας πως πλέον η προσοχή είναι στραμμένη στο κρίσιμο ματς της Πέμπτης.
Ακόμα, επισήμανε πως για να πετύχει τον στόχο της, η Λέφσκι, πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα μέχρι την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα αν θέλουμε να φανούμε καλύτεροι στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι στο επίπεδο της Σπαρτάκ (Βάρνα). Θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο συνεπείς, ειδικά στο αμυντικό παιχνίδι.
Ήδη σκεφτόμαστε τον επερχόμενο αγώνα. Έχουμε χρόνο να καθαρίσουμε πολλά πράγματα.
Πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς στην πίσω γραμμή. Ο Τζέρεμι Πετρίς θα μπορούσε να ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε αυτή τη φάση είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του».
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)












































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442