Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Με Φερεντσβάρος ή Σλόβαν, αν αποκλειστεί…

Ολυμπιακός: Με Φερεντσβάρος ή Σλόβαν, αν αποκλειστεί…

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό του Europa League, αν αποκλειστεί από τη Μακάμπι Χάιφα, με το πρώτο ματς και πάλι στο Καραϊσκάκη.

Τον νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει στο Champions League και αποκλειστεί από τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι ερυθρόλευκοι, λίγη ώρα μετά την κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έμαθαν τον αντίπαλο τους και στο κακό σενάριο που δεν θα περάσουν την ομάδα από το Ισραήλ και η αλήθεια είναι ότι η κληρωτίδα δεν τους χαμογέλασε.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα παίξει ή με τη Φερεντσβάρος ή με τη Σλόβαν, που αντιμετώπισε και πέρσι, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 4 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη και τη ρεβάνς μια βδομάδα αργότερα στην έδρα του αντιπάλου.

Η ομάδα από την Ουγγαρία είχε κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα και συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τον πρώτο προκριματικό γύρο, έχοντας αποκλείσει την Τόμπολ από το Καζακστάν.

Από την άλλη, η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και στην προηγούμενη φάση του Champions League είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Μπατούμι.

Όλα αυτά φυσικά με την προϋπόθεση ότι δεν θα συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό του Champions League, οπου τον περιμένει ο Απόλλωνας Λεμεσού. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες είναι ισχυροί σε όλες τις κληρώσεις τους σε οποιαδήποτε εκ των δυο ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι σημαντικές ημερομηνίες των προκριματικών του Europa League

2 Αυγούστου: Κλήρωση των playoffs
4 Αυγούστου: Πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού
11 Αυγούστου: Ρεβάνς του 3ου προκριματικού
18 Αυγούστου: Πρώτοι αγώνες των playoffs
25 Αυγούστου: Ρεβάνς των playoffs

Η κλήρωση στο υπογκρούπ του Ολυμπιακού: 

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024