Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γερμανός με τα δύο πέναλτι στο ντέρμπι, σφυρίζει τον Ολυμπιακό στη Χάιφα

Ο Γερμανός με τα δύο πέναλτι στο ντέρμπι, σφυρίζει τον Ολυμπιακό στη Χάιφα

Ο Σάσα Στέγκεμαν θα διευθύνει το ματς με του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στη Χάιφα. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα δύο πέναλτι υπέρ των πρασίνων…

Γνώριμος για τον Ολυμπιακό θα είναι ο διαιτητής του πρώτου αγώνα με την Μακάμπι στη Χάιφα. Η μάχη των πρωταθλητών Ελλάδας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League είναι προ των πυλών (20/7, 20:00), με τον Σάσα Στέγκεμαν να διευθύνει το ματς στο Sammy Ofer Stadium.

Η UEFA επέλεξε τον Γερμανό ρέφερι για τη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων», κάτι που δεν ξυπνάει και καλές μνήμες στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Σάσα Στέγκεμαν είχε κληθεί πριν από τρία χρόνια (22/9/19) στην Ελλάδα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (1-1) στο ΟΑΚΑ. Τότε, ο Γερμανός διαιτητής είχε καταλογίσει δύο πέναλτι υπέρ του τριφυλλιού. Στο ένα είχε κατεβάσει ρολά ο Σα, ενώ το άλλο το αξιοποίησε στο 90′ ο Μολό, ισοφαρίζοντας το γκολ του Γκερέρο.

Στην αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με την Μακάμπι, ο Σάσα Στέγκεμαν θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτερμαν και Μάρκο Αχμούλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ρόμπερτ Σρέντερ. Ο 37χρονος ρέφερι θεωρείται έμπειρος, μετρώντας αρκετά ματς στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024