Ο Άρης επικράτησε 1-0 της Γάνδης σε φιλικό παιχνίδι, με τον Απόστολο Τερζή να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρέ Γκρέι, για τον οποίο θεωρεί ότι θα τον βοηθήσει σημαντικά, εκφράζοντας την ελπίδα να μπορεί να το κάνει άμεσα.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
«Είχαμε βελτιωμένη αμυντική λειτουργία. Παίξαμε με μία διαφορετική διάταξη, με τριάδα στην άμυνα. Ελαχιστοποιήσαμε τα λάθη. Ήμασταν σοβαροί, πειθαρχημένοι.
Επιθετικά και πάλι βγήκαμε καλά στην κόντρα, θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα γκολ. Η ομάδα είναι πολύ βελτιωμένη».
Για την πρώτη παρουσία του Γκρέι: «Τον Γκρέι τον βλέπουμε έναν μήνα τώρα, απλώς σήμερα τον είδαμε να παίζει και από κοντά. Είναι πολύ καλός μέσα στην περιοχή, με εκπληκτικές κινήσεις, το θέμα είναι να έρθει άμεσα σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και είναι σίγουρο πως θα μας βοηθήσει πολύ».
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι