Για τα μάτια μιας Ολλανδέζας προκλήθηκε πανικός στην αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.
Τρεις γυναίκες ενεπλάκησαν σε σκηνή ζηλοτυπίας με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να μην μπορεί κανείς να τους χωρίσει.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου όταν ζευγάρι γυναικών από την Ολλανδία περίμενε να επιβιβαστεί στην πτήση του.
Στο ίδιο σημείο περίμενε και γαλλίδα τουρίστρια η οποία ξεκίνησε να φλερτάρει με μια από τις δύο Ολλανδέζες.
Όταν η σύντροφός της κατάλαβε τι γινόταν ξεκίνησαν καυγάς άνευ προηγούμενου.
Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών του Τμήματος Αερολιμένα προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Εν τέλει, δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις, και οι πρωταγωνίστριες του επεισοδίου ζήτησαν η μία στην άλλη συγγνώμη, δηλώνοντας ότι όλα ήταν προϊόν παρεξήγησης. Για την ιστορία καμία από τις πλευρές δεν υπέβαλε μήνυση στην άλλη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας