Ο Ζοάο Καρβάλιο μίλησε στην Cosmote TV μετά το ματς με τη Σλάβια και στάθηκε στην καλή δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα. Παράλληλα ο Πορτογάλος άσος αναφέρθηκε και στη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται στο γήπεδο.
Όσα είπε ο Καρβάλιο:
«Είμαστε στην προετοιμασία, αυτές τις ημέρες πρέπει να ετοιμαζόμαστε για όλη τη χρονιά. Γίνεται καλή δουλειά, δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα, αυτό που έχει σημασία είναι η δουλειά, να εκπληρώσουμε τους στόχους μας μέσα στη χρονιά».
Για το πού βολεύεται να αγωνίζεται: «Συνήθως παίζω στον άξονα, αλλά είμαι πάντα να διαθέσιμος να βοηθήσω την ομάδα όπου χρειάζεται, όπου με τοποθετεί ο προπονητής, διότι αυτός είναι που αποφασίζει. Οπότε μπορώ να παίξω και στα πλάγια αν χρειαστεί».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.