Ο Λούμορ, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης των κιτρινόμαυρων, με τον οποίο θα έχουν σήμερα επαφές οι διοικούντες.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα κάνουν μια ακόμα προσπάθεια, προκειμένου να λύσουν την συνεργασία τους με τον Ιζέτ Χαϊροβιτς. Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του Μπούργος.
Στην περίπτωση, πάντως, που οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι άκαρπες, τότε ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, που θα ταξιδέψει αύριο (28/6) στην Αυστρία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Ακόμα, δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία και των νεαρών αμυντικών Ασλανίδη και Μαρμαρίδη, καθώς και πέντε ακόμα ποδοσφαιριστών από την ομάδα νέων.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την φανέλα του Λεμπρόν Τζέιμς που πήρε μετά το ματς, αλλά και το ενδεχόμενο να βρέθηκαν αντιμέτωποι για τελευταία φορά.
Η εκτίμηση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις ήταν «βαρύ διάστρεμμα» – Τι σημαίνει αυτό για τον Αμερικανό και ποια ματς πιθανότατα θα χάσει;